Η παχυσαρκία σήμερα. Η πολυπαραγοντική νόσος και η πολύπλευρη σύγχρονη αντιμετώπιση της

«Η παχυσαρκία σήμερα. Η πολυπαραγοντική νόσος και η πολύπλευρη σύγχρονη αντιμετώπιση της» 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σημαντικούς καλεσμένους ομιλητές και θεματολογία, αναμένεται η διοργάνωση της Ημερίδας της ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ με θέμα «Η παχυσαρκία σήμερα. Η πολυπαραγοντική νόσος και η πολύπλευρη σύγχρονη αντιμετώπιση της», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2022, στην αίθουσα Πύργος των Βιβλίων, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Μια νέα προσπάθεια έρχεται να λάβει χώρα στην πόλη της Αθήνας. Μία ημερίδα με θέμα την πολύπλευρη σύγχρονη αντιμετώπιση αυτής της πολυπαραγοντικής νόσου. 
 
Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί η νόσος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τη συμμετοχή σημαντικών επιστημόνων, ώστε να αναπτύξει ο καθένας μέσα από τη δική του ειδικότητα, τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης. 

Η ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα θα προσφέρει σημαντική βοήθεια και περισσότερη γνώση μέσα από την πληροφόρηση, τη συζήτηση. Όλα αυτά στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.   

Η «Ιμερόεσσα», αποτελεί τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ. 
Ο Σύλλογος συνεχίζει με κάθε δυνατή προσπάθεια τις δράσεις του. 

Η εταιρεία NovoNordisk Hellas, ως πλατινένιος χορηγός υποστηρίζει τη διοργάνωση της Ημερίδας της ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ με θέμα «Η παχυσαρκία σήμερα. Η πολυπαραγοντική νόσος και η πολύπλευρη σύγχρονη αντιμετώπιση της». 

Η παρακολούθηση της ημερίδας μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά στο σύνδεσμο https://www.livemedia.gr/obesitytoday22 

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ