ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΟΠΥΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ μετά την έκδοση του ΦΕΚ 4898/1.11.2018 που αφορά τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας στο άρθρο 6 παρ. 3  αναφέρει ότι τα  παραπεμπτικά εργαστηριακών εξετάσεων εκτελούνται υποχρεωτικά εντός 3 εβδομάδων μετά την ημερομηνία έκδοσης τους σε ιδιωτικά εργαστήρια και καθίστανται άκυρα μετά την παρέλευση του αναφερόμενου χρονικού διαστήματος. Δύναται να παραταθεί έως οκτώ (8) εβδομάδες, εφόσον αυτά εκτελεστούν σε δημόσιες δομές. Απαραίτητη είναι η σύνδεση κάθε ιατρικού παραπεμπτικού με το αντίστοιχο ICD10.

Η εφαρμογής της απόφασης ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ (01/11/2018).
Attachments:
Download this file (4898b.pdf)4898b.pdf[ ]443 kB

Προσλήψεις νέων Ιατρών, Αθήνα 24- 25 Νοεμβρίου 2018

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Habib Medical Group θα βρίσκεται  24 - 25 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα  για να προσλάβει νέους Έλληνες γιατρούς (0-3 χρόνια προϋπηρεσία μετά την απόκτηση του Τίτλου Ειδικότητας) με ελκυστικές παροχές για την στελέχωση του νοσοκομείου του στο Khobar.

Σας επισυνάπτω την επίσημη ανακοίνωση του ταξιδιού τους μαζί με άλλες σχετικές πληροφορίες.

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Περιμένω νέα σας.
Με εκτίμηση 


Προκήρυξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αξιότιμοι κ.κ.,
Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα:www.med.uth.gr/pms.vasc.thrombosis
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Καθηγητής Μιλτιάδης Ματσάγκας
Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καθιστούμε γνωστό ότι το ιατρικό αρχείο του αποβιώσαντος στις 30 Ιουνίου 2018, Ενδοκρινολόγου ιατρού Σταύρου Τσικνίδη που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Ιεράπετρα Κρήτης, παραδόθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Ιεράπετρας Κρήτης.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι ιατροί και οι ασθενείς να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία του παραπάνω οργανισμού για να παραλάβουν τον ιατρικό φάκελο.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΦΕΚ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Σας επισυνάπτουμε την Γ5α/Γ.Π.οικ. 64843 (ΦΕΚ 4138/τ.Β’/20-9-2018) απόφαση του Υπουργείο Υγείας με θέμα: «Σύσταση, μετονομασία ιατρικών ειδικοτήτων, καθορισμός χρόνου και περιεχομένου άσκησης για την απόκτηση τίτλου ειδικότητας».
Attachments:
Download this file (FEK4138.pdf)FEK4138.pdf[ ]184 kB

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 29